Toit loodusest: valmistame ja degusteerime. Restoran Rudolf ja HKHK kokanduse eriala õpilased juhendaja Taavi Kuusikuga (HKHK juures)
Aeg - 11. mai, TEISIPÄEV, kl 13.00-17.00 Koht - Haapsalu Kutsehariduskeskuse juures, Ehitajate tee 3, Uuemõisa Festivalil näitame, kuidas valmistada loodusandidest imemaitsvaid toite ning kuidas neid kaunilt serveerida. Ja seda elaval tulel ja looduses. Teid aga ootame valminud roogasid maitsma. Rudolf Restoran Restorani nimi, Rudolf tuleneb eesti helilooja Rudolf Tobiase nimest, kes oma noorpõlve veetis Läänemaal, hiljem elas aga Lääne-Euroopas. Tobiast kannustasid elujaatav meeleolu ja kirg suursuguse poole. Optimistliku ja tahtejõulise ent sageli kärsitu tüübina asendusid muidugi mitmed lennukad ideed paratamatult poolepeal uute ja põnevamatega. Ent kogu tema elu läbis kandva meloodiana usk paremasse tulevikku. Oleme Rudolfis saanud suurkujust palju inspiratsiooni, sooviga pakkuda toitu, mis austab juuri aga katsetab samas ka julgelt uuega. Fotod: Restoran Rudolf Alina Birjuk Taavi Kuusik ja HKHK koka eriala K-19 õpperühma õpilased.
Taavi on lõpetanud Haapsalu Kutsehariduskeskuse koka eriala. Peale 10 aastat mujal töötamist leidis ta aga tee uuesti HKHK-sse, kus nüüd annab edasi kokaoskusi oma õpilastele. Ta valiti HKHK 2020. aasta õpetajaks. Taavi peab lugu kvaliteetsetest nugadest ning tema tugevuseks on erinevad lihad ja nendest valmistatud grill- ning suitsutatud tooted. Kokatöö on meeskonnatöö! Festivalil löövad kaasa ka kokaeriala õpilased. |